Get Adobe Flash player

Keresés

Aktív fórumok

Hozzászólások /  Téma
Mióta:         12ó   24ó

Ki van jelen?

Oldalainkat 4 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Kedves Tagtársak!

Nagy örömmel teszem közzé Nagy Emőke első cikkét, melyet a a tavalyi egri kirándulásról írt. (Néha azért nem tudtam megállni, és én is beleszemtelekedtem a szövegbe Vigyor, azt majd dőlttel jelölöm.)

Mindenkinek kellemes olvasgatást! - Attila

 

Még ki nem megy a fejemből a tavalyi egri csodálatos kirándulás, leírom s az élménybeszámolómat. Bár lassan egy éves évfordulóját ünnepeljük, felejthetetlen marad.

Annyi tény, hogy az indulás napja egybeesik az első elektronikus fmh érkezésével. Ugyebár az elsőt soha nem felejtjük el! Nos, aznap rövidített munkanapom volt, s indulás előtt megnéztem, jött-e fmh.

Hát megérkezett. Ennek ellenére nem késtem le a vonatot, és időben tudtam Gyomaendrődön csatlakozni az autóval m enő csapathoz. Uhrin Benedekkel sajnos nem sikerült találkoznom. Az út – is – igen jó hangulatban telt.

Egri kirándulás - Gál Lajos pincéjébenKéső délután megérkeztünk az Éden Panzióba (Emőke, ez nagyon diplomatikus volt: igazság szerint a jóvoltomból tettünk némi hmm... kitérőt; ebben az a különösen érdekes, hogy nemcsak egy szekérderéknyi jogász ült a koc siban, de a még a GPS is ott figyelt a szélvédőre cuppanva. Ennek ellenére valahogy sikerült összehozni...), mely a várfalak alatt található (ennek majd később lesz jelentősége). A házigazda, Végső Miklós – ez a név is felejthetetlen – barátságosan fogadott bennünket, és még aznap este borkóstolóval kezdtünk. (Gál Lajos borait kóstoltuk, aki mondhatni házhoz jött, de azért a pincéjébe is kivitt bennünket.)

 

 

 

 

Eger 2010 Beugró

Majd érdekes csapatépítő játékot játszottunk (grillpartival egybekötve), amit a szomszédasszony – kb. hajnali kettőkor – nehezményezett, és igen radikálisan csendre intett bennünket. Mivel a hangja a várfal felől jött (a várfal alatt voltunk, lsd. feljebb), minden okkal feltételeztük, hogy az egri hagyományokhoz híven szurkot kapunk a nyakunkba. Hálisten, megúsztuk, talán mert nem törökül beszéltünk.